Import & Export ~ Distributeur ~ Groothandel ~ Concept Designer ~ Wholesale & Retail ~ R&D

BEL ONS: +31 (0) 725400560

LVS: UW PARTNER VOOR VERWARMING EN REGELAPPARATUUR

LVS levert en produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige elektrische verwarmingsprodukten, thermostaten, regelingen, regelkasten en regelpanelen.

LVS levert tal van thermostaten en regelingen voor elektrische verwarming, conventionele verwarming en industrieele verwarming.

OTK serie

De OTK serie is de meest eenvoudige inbouw thermostaat range die er is. Eenvoudig in gebruik en in 3 varianten leverbaar: OTK, OTK-FL, OTK-RO. De OTK is voorzien van ruimte en vloersensor, de OTK-FL is voorzien van alleen een vloersensor en de OTK-RO is alleen voorzien van een ruimtesensor. de thermostaat schakelt maximaal 16A (ohms) en past in standaard Busch Jaeger schakelmateriaal

Plus serie

De plus serie staat bekend om zijn degelijkheid. Er zijn een aantal varianten leverbaar: TH89Plus, TH73Plus, Eazyclock en de OTK-Plus. De TH89plus heeft een touchscreen bediening, de TH73Plus is voorzien van druktoetsen, de Eazyclock is ook voorzien van druktoetsen en de OTK-Plus is analoog. Al deze thermostaten zijn voorzien van een filter welke bescherming biedt tegen overspanning. Elke thermostaat schakelt 16A (ohms) en is stand alone.

TH Touch serie

De Th Touch serie bestaat uit een tweetal types: TH Touch en de TH modu. De TH Touch is een typische touchscreen thermostaat voor elektrische vloerverwarming. De TH Modu is een modulerende 0-10V thermostaat (met ruimtesensor) voor verwarmen of koelen. De TH Touch schakelt 16A (ohms), de TH Modu heeft alleen een sturende uitgang (0-10V, 24V en 3-stage tbv ventilator).

760 thermostaat

De TH760 thermostaat heeft als enige dat er 2 frame sets worden bijgeleverd: Busch jaeger en Jung. Deze intelligente thermostaat kan zowel schakelen op basis van PI of hysterese. Een 16A (ohms) uitgang stuurt de elektrische verwarming aan. De framesets zijn wit en uiteraard wordt er een externe sensor erbij geleverd.

Color serie

De Color serie bestaat uit de TFT touch en de FCTS touch. beide dus touchscreen waarbij de TFT touch een vierkant display heeft waarbij de thermostaat ook zelflerend is. De thermostaat heeft de mogelijkheid dat er 2 externe sensoren kunnen worden aangesloten. De FCTS thermostaat heeft een groot 4.3'' scherm met zeer veel mogelijkheden en met zijn grote scherm is deze ook heel duidelijk af te lezen. Beide thermostaten schakelen 16A (ohms).

OCD4 thermostaat

De OCD 4 thermostaat is een elegante inbouwthermostaat. De thermostaat is voorzien van een vloer- en ruimtesensor. Deze thermostaat, met vele functies, wordt geleverd met een Busch Jaeger frame en optioneel is er een Jung frame set leverbaar. De thermostaat is eenvoudig te bedienen en voorzien van handige functies zoals keuze externe sensor (weerstandwaarde) en een tijdsperiode wanneer de thermostaat geactiveerd mag worden.

WIFI thermostaat

De MCS 300 is een WIFI thermostaat welke gepositioneerd kan worden in een inbouwdoos. Deze thermostaat is eenvoudig te bedienen via een app op telefoon of tablet. Deze app is alleen geschikt voor Android of IOS. De MCS300 heeft een externe sensor welke gebruikt kan worden als vloersensor of als ruimtesensor. De thermostaat schakelt maximaal 3600Watt.

Sensor

De thermostaten die geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming worden allen geleverd inclusief een vloersensor. Deze sensoren zijn ook apart leverbaar en hebben een lengte van 250~300cm.

OCD 5

Via een innovatieve methode middels de QR code kan men diverse instellingen en dergelijke zichtbaar maken op een smartphone, tablet en dergelijke. Een ideale én geavanceerde (zelfregulerende) inbouw thermostaat inclusief ruimte- en vloersensor, de keuze van temperatuurmeting is middels het menu aan te passen (vloer, ruimte of beide). Deze thermostaat is voorzien van vele functies waaronder tijdsmeting en voorzien van achtergrond verlichting. Standaard passend in Busch Jager schakelmateriaal.

Smartstat WIFI

Smartstat WIFI Thermostaat
OOK GESCHIKT VOOR ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING ICM DE OPTIONELE 10A MODULE
De nieuwe manier om uw verwarming te regelen
Wij geloven, boven alles, dat een thermostaat gemakkelijk te gebruiken moeten zijn. Hij moet functioneren op de manier waarop u dat wilt.
Daarnaast moet alles bij voorkeur regelbaar zijn via uw SmartPhone.
De SmartStat thermostaat kunt u handmatig of via de smartphone instellen.

Cloudwarm WIFI

De Cloudwarm WIFI thermostaat heeft een moderne aluminium behuizing en past in elk interieur.De inbouw thermostaat functioneert met een 2-draads aansluiting en kunt u rechtstreeks in de plaats van de oude thermostaat monteren. De CLOUDWARM thermostaat wordt aangedreven middels een ARM CORTEX processor. De app (APK file > Android) is te downloaden.

Sensor

De thermostaten die geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming worden allen geleverd inclusief een vloersensor. Deze sensoren zijn ook apart leverbaar en hebben een lengte van 250~300cm.

Exclusive serie

De Exclusive serie bestaat uit de RF exclusive en de TH-RF thermostaat. Beide zijn draadloos en worden geleverd met een opbouw ontvanger welke is voorzien van een spanningsvrij contact (max. 16A ohms). Beide thermostaten zijn programmeerbaar. De TH-RF is voorzien van een 3V adapter aansluiting. De RF Exclusive heeft een instelbare hysterese vanaf +/- 0,2'C.

Compact serie

De compact serie bestaat uit de RF Exclusive compact (draadloos) en de Exclusive compact (bedraad). Deze thermostaten zijn programmeerbaar. Deze betaalbare thermostaat is eenvoudig te monteren en in te stellen. De Compact is voorzien van een instelbare hysterese (vanaf +/-0,2'C).

Optima serie

De Optima serie bestaat uit: RF Optima R2, RF Optima Plex, RF Optima Basic Plus, Optima R2, Optima AF. Al deze thermostaten hebben een groot temperatuur bereik van 0~60'C. De programmeerbare versie heeft 10 schakelmomenten per dag (totaal 70 per week) en is te over rulen middels een simpele druk op de knop. De Optima AF is voorzien van een ruimte en een vloersensor. Voor de draadloze serie zijn er een 3-tal verschillende ontvangers te verkrijgen.

Design

De Design thermostaat, voorzien van een touchscreen, wordt geleverd met diverse frontjes in zwart, blauw, rood en zilver. Deze programmeerbare thermostaat is batterijgevoed.

TH200

De TH200 is een hele simpele opbouw thermostaat voorzien van een neon indicatie lampje. Deze thermostaat functioneert op basis van een bi metallic thermostaat welke instelbaar is via de ronde knop op de voorzijde. Het temperatuur bereik is van 5~30'C en de maximale schakelstroom bedraagt 10A (ohms) .

Basic serie

De Basic serie bestaat uit een aantal thermostaten die wel/niet programmeerbaar zijn. De Basic is voorzien van een ruimtesensor, en de Basic Sensor thermostaat wordt geleverd met alleen een vloersensor. Eenvoudige en compacte thermostaat welke batterijgevoed is.

IP66 serie

De IP66 thermostaat bestaat uit een elektronisch onderdeel welke is geplaatst in een IP66 kabeldoos. Deze thermostaat kan, qua temperatuurbereik, worden ingesteld middels de dipswitches. Er worden standaard 2 sensoren erbij geleverd. Deze thermostaat functioneert zeer nauwkeurig.

Thermo/hygro

De DHT is niet alleen een thermostaat maar tevens een hygrostaat. De DHT thermo/hygrostaat heeft 2 uitgangen van elk 5A. Eenvoudige omschakeling van verwarmen/koelen en ontvochtigen/bevochtigen. De DHT thermo/hygrostaat wordt gevoed middels 230Vac..

Plugin serie

De Plugin serie bestaat uit tal van thermostaten waarvan één type een ontvanger is (TC400). Dit zijn de TC200 (niet programmeerbaar), TC300 (programmeerbaar, TC400 (ontvanger tbv RF Optima), TC500 (pompschakelaar). De Plugins zijn leverbaar met randaarde OF met penaarde, dus ook geschikt voor de Belgische en de Franse wandcontactdozen.

.

Industrial serie

De industrial serie bestaat uit diverse capillaire thermostaten. Deze capillaire thermostaten zijn waterdicht (of spatwaterdicht) en in diverse uitvoeringen leverbaar: voorzien van RVS ruimtesensor of voorzien van koperen sensor. De thermostaten zijn bijvoorbeeld instelbaar van 0~95'C maar ook bijvoorbeeld van -35 ~ +35'C in te stellen.

Bi metaal serie

Bi metalen, ook wel clixons genoemd, zijn kleine thermische componenten die bij een X temperatuur in of uit schakelen. Deze worden veelal gebruikt als temperatuur begrenzer of als signalering in de warmte en koude techniek. Deze clixons zijn leverbaar in 2'C, 30'C, 60'C, 70'C, 90'C en 120'C.

Pompschakelaars

Pompschakelaars worden veelal gebruikt bij vloerverwarming installaties maar ook in de koeltechniek worden deze steeds vaker toegepast. Binnen een zeer korte tijd kan er namelijk al een besparing optreden m.b.t. het energieverbruik. Pompschakelaars zijn er in diverse varianten leverbaar zoals een PCB, Plugin en waterdicht.

Industrieel

Industrieele regelaars worden natuurlijk veelal in de industrie toegepast. Deze regelaars zijn vaak van het PID type. Een PID regelaar kan een SSR uitgang hebben waardoor deze modulerend, aan de hand van de PID instellingen, kan moduleren .

Dimmers

In eigen produktie worden de diverse dimmers geproduceerd. Deze dimmers zijn in een IP54 uitvoering of alszijnde een plugin model (maximaal 3000W) leverbaar. De IP54 uitvoering kan 3600W dimmen bij een ohmse belasting en kan tevens bij buitenopstellingen worden geplaatst.

DIN Rail

Wij leveren ook allerlei componenten voor Din rail montage zoals automaten, magneetschakelaars, aardlekschakelaars, thermostaten, thermo/hygrostaat, vocht opnemer. Deze produkten zijn uit voorraad leverbaar.

Opritverwarming

Voor opritverwarming, rijspoorverwarming of wegdekverwarming, wordt er altijd een digitale regeling toegepast van Tekmar, OJ of Eberle. Deze regelaars functioneren met de daarbij behorende sensoren om een wegdek sneeuw en ijsvrij te houden. Deze regelaars zijn allen te monteren op een zogenaamde din rail.

Regelkastjes

Regelkasten produceren wij in diverse maatvoeringen, van klein tot groot. Een regelkast wordt gebouwd aan de hand van de specifieke wensen danwel aan de hand van het soort/type installatie. Regelkastjes met PID regelaars of regelkasten voor opritverwarmingen zijn voor ons heel normaal om te produceren.

Sensoren

Bij regelaars en thermostaten dienen uiteraard een sensor te worden aangesloten. Normaliter wordt er een standaard sensor toegevoegd bij een thermostaat of regelaar. In bepaalde gevallen is de wens om een regelaar te voorzien van een PT100 sensor of iets gelijkwaardig. Deze sensoren zijn uit voorraad leverbaar.

Zoneregeling

Zoneregeling is één van de hardlopers bij ons, uiteraard in combinatie met thermische kleppen en thermostaten. Een zoneregeling, conventioneel of via IP, is niets anders als een tussenstation tussen thermostaat, actuator en de verwarmingsbron (bijvoorbeeld CV ketel). De Zoneregelingen zijn leverbaar in 24V, 230V, en op basis van IP (internet protocol)

Actuators

Actuators, ook wel thermische kleppen, stelmotoren of gemotoriseerde kleppen, worden toegepast om bepaalde delen van de installatie af te sluiten. Deze worden onder andere toegepast in combinatie met zoneregeling. Maar ook in combinatie met draadloze thermostaten en extra ontvangers kunnen deze actuators worden gecombineerd, Deze zijn leverbaar in 24V en 230V.

Watts Belux

De draadloze thermostaten van Watts (Belux serie) is op het principe van één richting verkeer, de thermostaat comuniceert met de ontvanger.
Door de stabiele frequentie van 868Mhz functioneert deze thermostaat met één of meerdere ontvangers zeer goed en betrouwbaar.
De thermostaat heeft aan de achterzijde een aansluiting voor een externe sensor, bijvoorbeeld voor elektrische vloerverwarming.

Watts Vision

Smart Home Systemen worden steeds meer toegepast om comfort, verlichting e.d. te kunnen schakelen en aan te sturen. Deze systemen kunnen worden benaderd via internet, via een vaste of een wifi verbinding voor Windows, IOS, Android en/of Blackberry besturingssystemen.
De mogelijkheden zijn enorm en voor tal van systemen toe te passen zoals: elektrische verwarming, cv verwarming, vloerverwarming, warmen of koelen, verlichting, garagedeuren etc etc.

Plugin Hygro

De Schloss plugin hygrostaat S-HYG is heel eenvoudig in gebruik. De hygrostaat heeft een externe hygro sensor welke in de desbetreffende de te meten ruimte kan worden geplaatst. De elektronische hygrostaat S-HYG zelf heeft een ip waarde van 20. Maximale schakelbelasting 2000W @230V (ohms)

24V thermostaat

De Schloss programmeerbare inbouw thermostaat met ruimtesensor is geschikt voor 24Vac systemen. De thermostaat heeft een aansluiting voor 24Vac voeding, 24V klep (3A), spanningsvrij kontakt (3A) en een aansluiting voor een externe sensor (deze wordt erbij geleverd).

230V gevoed,24V gevoed,Aardlekschakelaar,Automaat,Bi-metaal,Bespaarsets,Batterijgevoed,Busch Jaeger,Capillair,Design,Clixon,Domotica,Draadloos,Dubbele uitgang,Dimmers,Din-Rail,Draadloos schakelen,Deur montage,Externe sensor,GSM thermostaat,Hygrostaten,Inbouw,Industrieel,Interne sensor,Internet gereguleerd,IP adres gereguleerd,Jung/Gira,Kamerthermostaat,Kleppen/regeling,Kleuren display,Max. thermostaat,Magneetschakelaar,Mechanisch,Modulerend,
Modu-reg,Opbouw,Opentherm,Opritverwarming,Pompschakelaar,PI/PID,PIR thermostaat,Plug-in,Printplaten / PCB,Regelingen,Regelkastjes,Relais,,Ruimteverwarming,Smart Home,Smart Home Sets,Stuhl,Touchscreen,Vloerverwarming,Voedingen 12-24Vdc,Vorstbewaking,Waterdicht,WIFI thermostaten

Sub websites;
- Rubberboyz (alles over verwarmd rubber en siliconen)
- 2015-2016 (nieuwe producten 2015-2016)
- Watts (Watts home Vision Domotica)
- Verwarmingsfolie (alles over laminaatverwarming, plafondverwarming)

Delen

© LVS vloerverwarming BV

Adresgegevens

Otterkoog 20C / 18J

1822BW Alkmaar

NETHERLANDS

T: +31 (0)72 5400560

F: +31 (0)72 5400559

Fiscale gegevens

KVK: 64326403

VAT: NL855616623B01

NL91RABO0148510655

RABONL2U

Rabobank, de Goorn

Contactgegevens

T: +31 (0)72 5400560

F: +31 (0)72 5400559

E: info@lvs-vloerverwarming.com

E: verkoop@2heat.eu

E: techniek@2heat.eu

Skype: www.lvs.vloerverwarming.com

De op deze site getoonde informatie is auteursrechtelijk beschermd. Kopieren van tekst en fotomateriaal is ten strengste verboden volgens het nederlands wetboek van strafrecht. meer info: www.overheid.nl